onsdag 13 juni 2012

Dagen D!

Nu är det ca två veckor kvar till sista dag för OSA. Än så länge är det bara två stycket som tackat nej och det hade vi faktiskt räknat med. På "min" sida ser det ut som alla kommer, jippiiee!

Det som snurrar i huvudet nu är att dela ut uppgifter till värdparet och styra upp övrigt med tidsplanen.
Fotograf-Fredrik kommer till Åland 12.45. Då ska jag vara färdig med hår och smink så att vi kan åka direkt ut till Havsvidden där tanken är att vi ska fotografera på klipporna mellan 14-16 och sen ta oss till platsen där vi ska bli hämtade med båten.

När vi var hem sist så frågade mamma om vi ville återinföra en gammal tradition som går ut på att gästerna får en liten sup och en bit åländsk pannkaka (en godare variant av ugnspannkaka) under tiden de väntar på oss på vigselplatsen och det lät ju kul! Då får mormor göra pannkakan så att även hon är delaktig på något sätt trots sin höga ålder. Det är ju alltid kul att bjuda på något åländskt då hälften av gästerna är från Sverige och Finland.

Therese (min tärna) + pojkvän ska åka med oss i båten och hoppa i land före för att hjälpa mig krångla mig ur båten med min prinsessbakelse. Sedan får de inta sina platser innan jag, Micke och Solo (ja han ska gå med oss såklart) stegar in till den mest fantastiska versionen av Fix you.

Efter vigseln är tanken att vi tar båten tillbaks till samma plats där vi blev upphämtade och istället för att åka runt i en bil så har vi med oss lite champagne och jordgubbar och sätter oss där och myser en stund och smälter allting. Och sen lämnar vi Solo till sin hundvakt, åker vi till festplatsen, skålar på åländskt vis, d.v.s. att vi står på en plats och alla kommer fram parvis, eller en och en och skålar, kramas och säger grattis och vid 19 drar en förhoppningsvis röjig och stojig middag igång! ÅH JAG LÄNGTAR!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar