torsdag 10 maj 2012

Tärnhäng!

Ända sedan i måndags har min tärna Therese varit med mig här på Åland och det har varit FANTASTISKA dagar. Vi har skrattat hysteriskt mycket och babblat nonstop till tre på nätterna. Det fina med henne är att hon helt genuint ser fram emot bröllopet lika mycket som jag och är intresserad så in i minsta lilla detalj och då är det så otroligt kul att dela allt med henne. Hon kommer verkligen få vara vid min sida varje sekund från tidig morgon till sen kväll och även dagen efter ser jag framemot att ligga på klipporna med henne och prata om dagen. Jag är så genuint lycklig över att ha en vän som henne!

Vi har sovit i strandboden nere vid vattnet där ceremonin kommer vara och för varje dag känns allting mer och mer verkligt. Nu då det mesta praktiska faller på plats är det så mysigt att bara längta och drömma och vänta. Jag har äntligen hittat vilken instrumental version av "Fix you" vi ska anlända till (mycket stråkar!) och vi har även enats om vilket låt som ska spelas då vi lämnar platsen. När jag lyssnar på musiken och föreställer mig hur det kommer bli får jag gåshud och blir alldeles varm. Så himla perfekt på alla sätt.

I tisdags var jag till Julia och slingade håret ännu ljusare och nu är vi i mål färgmässigt, jag kommer hinna behöva färga utväxten en gång till men vi behöver inte mixtra med färger för nu är jag supernöjd! Ska köpa löshår om ett par veckor och sy till clips att använda för maximal volym.


Här är det, vårt älskade andra hem där vi ska säga I do.


Och en suddig mobilbild på le hair


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar