måndag 9 januari 2012

Honeymoon.

Visst hade det varit superskönt att dra iväg två dagar efter bröllopet på en tre veckors semester men vi sparar på det av flera skäl. Ekonomi är  naturligtvis en del men också för att få ha lite av kakan kvar. Jag har överlag inget behov av att resa bort när det är sommar hemma. Och om man gör allting i en klump så är det ju över så snabbt. Jag kan tänka mig att man kan leva på själva bröllopskänslan i månader efter. Och när det börjar falna får man börja peppa inför en lyxig resa! Ja!

Vi har inte spikat något egentligen men det lutar åt en kombinerad weekend i Las Vegas och sen ett par veckor i Miami. Jag vill så gärna åka på AVN i Vegas som är den årliga porrmässan/prisutdelningen då man får träffa alla stora pornstars! I år går den av stapeln i januari så om vi siktar på januari nästa år blir det ju perfekt. Att åka bort årets absolut tråkigaste månad, ungefär ett halvår efter bröllopet. 

Vad gäller bröllopspresenter tänker jag förtydliga för gästerna att den största presenten av allt är att de kommer på vår fest och att det räcker, speciellt då många behöver kosta på sig hotell och resa. Och det är ingenting jag bara säger, jag menar verkligen att det räcker! Om någon ändå vill ge en gåva så önskar vi oss BARA pengar till resan. Allra roligast vore ju då om man under resans gång kunde skicka vykort och tala om vad just deras pengar gick till. Även om nu kanske inte alla vill få ett kort där det står Era pengar gick till en lapdance av Jenna Jameson. Haha.

1 kommentar:

  1. Det är så fint av dig att säga och verkligen mena att det räcker att komma på bröllopet. Riktigt bra tanke med vykort för de som ändå vill ge en gåva. Jag personligen tar gärna emot vykort med alla detaljer och gärna foton ;D //Therese

    SvaraRadera